Sekstips voor vrouwen

Sekstips voor vrouwen: wat willen mannen in bed?

In deze blog vind je de beste sekstips voor vrouwen. Elke liefdevolle tip tovert je huidige seksleven om in een schitterend avontuur vol spanning en sensatie. 

Mannen spreken niet zomaar hun verlangens uit richting een vrouwelijke partner. Ondanks dat heeft een man aardig wat wensen en seksfantasieën. 

Ben je dan ook een vrouw die graag wilt weten wat mannen willen in bed? Na het lezen van dit artikel weet je hoe jouw seks weer fantastisch wordt.

De volgende tips hebben als doel om zowel de fysieke als mentale aantrekkingskracht tussen sekspartners te versterken. Je kunt sommige tips gebruiken om te ontdekken wat je man lekker vindt of juist niet.

Inhoudsopgave

Waarom deze sekstips voor vrouwen?

Als je een man wil verleiden in bed, is het belangrijk om spanning op te bouwen. Volgens sekstherapeuten draait het bij mannen om hun stoutste geheimen en de seksadviezen van professionals.

Dus voor meer spanning in bed moet je een man het gevoel geven dat hij zich aantrekkelijk en begeerd voelt. Dat kun je doen door essentiële technieken te verkennen, seksspeeltjes uit te proberen of zelfs mindfullness toe te passen om uit je comfortzone te stappen.

Gebruik deze sekstips voor vrouwen straks bij het ontdekken van de guilty pleasure van een man.

Sekstips voor vrouwen

De beste sekstips voor vrouwen

Bekijk de onderstaande sekstips voor vrouwen om de verlangens van een man richting jou te vergroten. Mannen worden ontzettend wild van zelfverzekerde vrouwen. Een paar simpele manieren hebben we hieronder op een rijtje gezet:

Sekstips 1: Ontdek je eigen lichaam

Deze aanpak betekent eigenlijk masturbatie. Een vrouw die weet wat ze wil, kan haar verlangens overbrengen op een man. Je zult zo vanzelf meer zelfvertrouwen krijgen, met als gevolg dat hij meer plezier beleeft aan jullie seksuele ontmoeting.

Sekstip 2: Gebruik sexting

Verleid je man met opwindende berichtjes. Maak hem nieuwsgierig door je telefoon als wapen te gebruiken. Seks en opwinding begint lang voordat je elkaar ziet. Als je spanning opbouwt voordat je met liefdevolle seks begint, creëer je vanzelf een nieuw hoogtepunt in jullie fantasie.

Dat doe je bijvoorbeeld door je wildste verlangens met elkaar te delen, of in detail te beschrijven wat je vanavond van plan bent. Maar heb je geen ervaring in het schrijven van een hitsig berichtje? Dan wil je het misschien wat rustiger aanpakken. Jij bepaalt uiteindelijk wel de toon van het gesprek waarbij plezier een belangrijke voorwaarde is.

Tip: voorkom dat je collega’s of kinderen mee kunnen kijken met pikante inkomende meldingen. 

Sekstip 3: Stimuleer elkaars lichaam

Verder vinden onze lichamen het geweldig om aangeraakt te worden. Al sinds ons bestaan genieten we van strelen en kriebelen over onze gevoelige plekjes. Elke lichaam heeft miljoenen zenuwen die je een opwindend gevoel geven wanneer je de juiste plekjes aanraakt. Onze huid is namelijk het grootste orgaan en daarom buitengewoon handig om opwinding te stimuleren. Daarom past deze tip zeker in onze lijst met sekstips voor vrouwen.

Gebruik je handen tijdens orale seks of streel over zijn lichaamsdelen. Bijvoorbeeld kun je met subtiele bewegingen over de dijen, buik of ander gevoelig plekjes wrijven, waarvan de man wel laat weten dat hij hiermee instemt.

Sekstip 4: Gebruik glijmiddel

Je kunt een klein beetje glijmiddel gebruiken om de vagina wat glibberiger te maken. Seksexperts zeggen dat je vaginale scheurtjes, irritatie en pijn kunt oplopen als je geen glijmiddel gebruikt tijdens het verrichten van seksuele handelingen. Met vloeistof in het spel ben je verzekert van een soepele seksbeurt en je maakt zo het spelen met je vingers en een sekstoy nog intenser.

Sekstip 5: Volg je fantasie

Een vrouw fantaseert graag over seks en vindt het nadenken over haar diepste verlangens ontzettend geil. Natuurlijk ben je niet verplicht om deze fantasie toe te passen in jouw seksrituelen, maar je kunt het wel zien als een waardevolle tool.

Binnen de seksuele psychologie zijn opwindende gedachten en het kijken van porno van cruciaal belang. Ondanks dat je speelgoed kunt beschouwen als iets onnatuurlijks, ondergaan de sekstoys allerlei ontwikkelingen betreft hun imago, kenmerken en materiaal. De beste seksspeeltjes zorgen bovendien ook voor meer spanning in bed.

Sekstip 6: Experimenteer met nieuwe seksspeeltjes

Heb je nog nooit een sekstoy in de slaapkamer gebruikt? Om de opwinding te vergroten en verschillende sensaties te verkennen, raden we aan om dit speelgoed eens te proberen. Mannen willen dat je tijdens seks ongeremd en zelfverzekerd handelt en experimenteert met nieuwe dingen.

Sekstip 7: Val niet terug in oude patronen

Hoe zorg je voor voldoende afwisseling? Natuurlijk is het gemakkelijk om in oude seksuele gewoonten en routines te blijven hangen. Maar we raden je, bij deze sekstips voor vrouwen, wel aan om het in ieder geval te proberen met verschillende standjes, rollenspellen of begin het voorspel in een andere kamer.

Wat willen mannen in bed?

Natuurlijk wil je met deze sekstips voor vrouwen de beste zijn in bed. Maar hoe kun je dat het beste doen? Welke sekstechnieken willen mannen in bed en hoe bezorg je mannen de nacht van hun leven?

  • 1. Geef seksuele massages
  • 2. Masseer de penis
  • 3. Vrij met liefde
  • 4. Neem vaker initiatief
  • 5. Kreun met passie
  • 6. Bespreek elkaars verlangen
  • 7. Neem de leiding

Wat mannen niet willen tussen de lakens

Veel mannen staan uiteraard open voor nieuwe standjes, seksmoves of andere experimenten. De eerste stap richting een beter seksleven is misschien wel de zoektocht naar wat mannen willen in bed. Laten we daarom eindigen met de afknappers van een man. Een vrouw die:

  • Niet weet wat ze wil
  • Afgeleid is
  • Nauwelijks experimenteert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *