Meer plezier in bed

7 lustopwekkende tips voor meer plezier in bed

Er bestaan talloze manieren om je huidige seksleven een flinke boost te geven. Als redactie van hotpocket.nl proberen wij onze lezers hier natuurlijk zo goed mogelijk mee te helpen. Daarom vind je hieronder 7 lustopwekkende tips voor nóg meer plezier in bed! Zo geniet je binnen no-time weer van een spannend seksleven.

Want van elkaar genieten is eigenlijk heel simpel! Je hebt ten slotte niet voor niets je bedpartner uitgekozen. Alleen om het gewenste effect te bereiken, zul je misschien nét wat extra moeite moeten doen.

Tip van Hotpocket: Wil je meer plezier in bed en ben je klaar met tips die geen effect hebben? Gebruik dit>>

Hoe krijg je meer plezier in bed?

Laten we direct overgaan tot de orde van de dag: hoe krijg je meer plezier in bed? Het simpele antwoord op deze vraag zou bijvoorbeeld kunnen zijn; je seksleven leuker, intenser en intiemer maken.

Maak dus zoveel mogelijk gebruik van onderstaande tips en je krijgt ongetwijfeld weer plezier tussen de lakens.

Plezier in bed

Tip 1. Bespreek je verwachtingen

Allereerst is het van belang wat dingen voor jezelf op een rijtje zet. Denk bijvoorbeeld eens aan de term ‘intimiteit’. Wat betekent deze term op dit moment in je relatie. Hoe voelt het aan om intensief te genieten? Dus niet alleen voor jezelf, maar ook voor je partner!

Naar welk level van intimiteit streef je? Wat is bijvoorbeeld de beste seks die jij en je partner ooit hebben gehad? Probeer hier eerst achter te komen, voordat je direct tot actie overgaat.

Tip 2. Creëer de juiste sfeer

Als je meer plezier wilt hebben in bed, dan zul je hier de juiste sfeer voor moeten creëren. Het is namelijk onmogelijk om van elkaar te genieten als je smartphone continu blijft zoemen.

Daarnaast zijn er nog talloze factoren die roet in jullie seksleven kunnen gooien. Denk bijvoorbeeld aan pasgeboren baby’s, maar ook huisdieren hebben regelmatig je aandacht nodig. Misschien heb je hiervoor al genoeg ruimte gecreëerd, toch blijft het onwijs belangrijk om te onthouden.

Je kunt zelf namelijk genoeg actie ondernemen. Probeer bijvoorbeeld zoveel mogelijk elektronica buiten je slaapkamer te houden. Daarnaast kun je vooraf een erotisch spelletje om de juiste sfeer te creëren.

Het creëren van de juiste sfeer doet namelijk wonderen. Denk naast erotische spelletjes vooral aan romantische factoren zoals een lekker muziekje en kaarslicht. Deze combinatie zorgt in de slaapkamer ongetwijfeld voor de juiste sfeer!

Tip 3. Praat tijdens de seks

Praat tijdens de seks met je partner en je hebt ongetwijfeld meer plezier in bed. Het is een simpele manier om je seksleven een boost te geven. Vertel je partner bijvoorbeeld zo nauwkeurig mogelijk waar je het meeste van geniet, of welke gevoelige plekjes je hebt.

Beschrijf daarnaast eens zo nauwkeurig mogelijk, hoe het voelt om te seksen met partner. Hierbij kunnen zelfs een paar simpele woorden al zorgen voor een flinke dosis humor, intimiteit en plezier in bed.

Misschien interessant

Tip 4. Sfeerlicht & plezier in bed

Laat voor de verandering eens het licht in je slaapkamer aanstaan. Zo creëer je binnen no-time een behoorlijk intieme sfeer. Gebruik maken van sfeerlicht is een simpele maar onwijs effectieve tip voor meer plezier in bed.

Bovendien hebben veel mensen alleen ’s nachts seks in een donkere slaapkamer. Hierdoor delen ze hun meest intieme momenten dus nooit helemaal samen. Dan kun je toch eigenlijk nooit 100% genieten van elkaar? Je kunt elkaar namelijk nog niet eens in de ogen aankijken.

Een kaarsje aansteken doet vaak al wonderen, of probeer overdag eens te seksen met elkaar. Kaarslicht creëert vaak ook al een romantisch sfeertje en is kun je makkelijk uitbreiden of uitblazen.

Tip 5. Verander je tempo

Regelmatig van tempo veranderen is een uitstekende manier om meer plezier in bed te krijgen. Daarnaast is het van belang dat je de tijd neemt om je bewust te zijn van het huidige moment. Zo voel je gegarandeerd meer verbondenheid met je partner.

Probeer je tijdens de seks bijvoorbeeld ook eens langzaam te bewegen. Geniet samen met je partner van het intieme moment dat jullie samen beleven. Aan de andere kant kun je natuurlijk ook met een onverwachts vluggertje het tempo tussen de lakens proberen te versnellen.

Misschien ook interessant:

Tip 6. Gebruik seksspeeltjes

Soms zorgt een simpel seksspeeltje al voor de nodige veranderingen tussen de lakens. Je kunt hierbij samen op zoek gaan naar een nieuw speeltje voor in bed. Deze opwindende zoektocht samen doorlopen, zorgt meestal al voor de nodige intimiteit.

Daarnaast kun je van de gelegenheid gebruik maken om je partner te verassen met een kinky sekstoy. Een ding staat vast! Met een Ossun koppel vibrator heb je gegarandeerd meer plezier in bed.

Bij het gebruik van seksspeeltjes is het misschien verstandig om glijmiddel te gebruiken. In dit artikel vind je diverse glijmiddelen die gemaakt zijn op basis van water.

Tip 7. Maak oogcontact

Er zijn maar weinig mensen die tijdens de seks oogcontact maken met hun partner. Zonder dat je het doorhebt creëer je hiermee een vreemde situatie in bed. Zeker als je hierover nadenkt. Je deelt samen namelijk een behoorlijk intiem moment, waarbij je elkaar niet eens in de ogen kunt aankijken.

Oogcontact maken met je bedpartner is één van de meest effectieve manieren voor meer plezier in bed. Ben je hiervoor nog te verlegen, probeer het oogcontact dan rustig aan op te bouwen. Heb je na verloop van tijd meer vertrouwen gekregen, probeer dan eens voor langere tijd oogcontact te houden.

En één ding natuurlijk niet vergeten…

Nog meer plezier in bed?

Weet jij toevallig nog andere tips voor meer plezier in bed? Laat dan gerust een berichtje achter in de reacties! Of wil je tips om je seks spannend te houden en zorgen voor meer spanning in bed? Bekijk dit artikel>>

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *