Beste date website

Beste date website voor romantische afspraakjes

Ben je op zoek naar de beste Nederlandse date website om een afspraakje te regelen, en wil je als single graag weten of je wel de juiste keuze maakt? Je weet vanuit jouw ervaring dat een date scoren moeilijk is. Laat staan dat je de ware treft op een online platform zoals, Tinder, Happn, Badoo of andere dating apps.

In deze blog vind je de beste date website voor een romantisch afspraakje. Misschien verloopt je liefdesleven in 2020 wat minder soepel dan gepland of je zoekt gewoon op internet naar een betrouwbare manier om een nieuwe partner te vinden. Een betaalde datingwebsite helpt je bij het vinden van een eerste date, zodat die persoon tegelijk ook jouw interesses deelt. 

Inhoudsgave

Wat is een dating website?

Je kunt online daten zien als een efficiënte manier om je toekomstige wederhelft tegen het lijf te lopen. Stel je zoekt je partner op een internetsite. Dan krijg je te maken met een aantal voor- en nadelen. 

beste date website

Aan de ene kant vallen datingsites als bakstenen uit de lucht, zodat je verschillende doelgroepen en interesses leert kennen. Bijvoorbeeld bestaan er sites voor ouderen, moslims, fitpeople, vriendloze en een aantal sites voor volwassen activiteiten.

“Via datingsites heb ik meerdere malen een date gehad. Uiteindelijk heb ik mijn huidige relatie gevonden via Parship”

Tomas (36 jaar)

Aan de andere kant heb je ook allerlei standaard sites die zich richten op het regelen van romantische relaties. Hoewel het artikel gaat over de meest populaire datingsites, kunnen de individuele regels en praktijken van zo’n site verschillen.

Geef je de onderstaande date sites een kans, ben je echter wel verplicht om een profiel aan te maken. Bekijk verder deze pagina om direct te beginnen met online daten, zodat je ontdekt hoe je online date veilig en succesvol kan verlopen.

De beste date websites voor singles

Je hebt bij het zoeken naar de beste date website snel de indruk dat het bijna onmogelijk lijkt. Dat is natuurlijk een vervelende gedachte als je jarenlang op jezelf bent aangewezen en toe bent aan een nieuwe relatie.

Daarom staan hier de beste platforms die online daten mogelijk maken. 

Beste date website

1. Lexa

Lexa is een van de best betaalde date websites in Nederland. De kracht zit hem vooral in het contact leggen met andere singles. Hier ontmoet je betrouwbare mensen die allemaal zoeken naar een serieuze relatie, date of plezierige avond. 

Daar komt bij dat je als single de beste kansen krijgt voor een succesvolle date. De website organiseert namelijk fantastische activiteiten. Zo kunnen daters elkaar ontmoeten op een luxe evenement of Lexa borrel.

Bovendien heb je als lid (18+) de keuze uit hetero singles, gay mannen, lesbische vrouwen en mensen die zoeken naar een leuke date of spannende avond. Bij Lexa maakt je geslachtsvoorkeur niets uit, ze willen gewoon dat jij een onvergetelijk afspraakje beleefd.

Op deze manier ben je niet alleen 100% verzekert van een passende match, ook kun je in elke situatie jezelf zijn. Waardoor je sneller een connectie legt met de persoon aan de andere kant van de tafel.

2. Parship

Parship is een prima website voor Nederlandse daters. De datingsite werkt met het parship-principe en brengt mensen samen die matchen op basis van meerdere thema’s. Kom je bijvoorbeeld liever in contact met hoogopgeleiden? Of val je juist op hetzelfde geslacht? Ondanks de meest uiteenlopende persoonlijkheden, vindt 1 op de 3 betalende leden een geschikte partner.

Daarnaast controleren ze de echtheid van elk nieuwe profiel. Als je een account maakt, zul je een gratis profielcheck moeten invullen. Alleen zo kunnen ze garanderen dat je veilig, anoniem en online kunt daten.

Naast de gratis registratie, heb je ook een premium lidmaatschap. Wil je uiteindelijk betalen voor deze service? Dan krijg je als lid een persoonlijkheidsrapport opgesteld, eerste dategarantie en oneindig veel berichten om te sturen.

3. Relatieplanet

Relatieplanet is een gigantische date website voor singles. Het online platform bestempelt zich al jaren als de populairste datingsite van Nederland. Ze winnen niet alleen titels door hun veelzijdige aanbod, ook vind je er voornamelijk mensen die op zoek zijn naar liefde. Waarvan de gemiddelde leeftijd ongeveer tussen 35 tot 65 jaar ligt, dus je zult er minder jongeren tegenkomen. 

Ook staat Relatieplanet bekend om een klantvriendelijke service. Kom je er niet uit? Of zoek je een aantal tips die je ouderwetse profiel een flinke boost geven? Je kunt deze datingsite altijd een berichtje sturen. De redactie zit maar liefst 12 uur per dag voor je klaar en geeft je duidelijk antwoord op al jouw brandende datevragen.

De registratie van een account is gratis, vrijblijvend en opzeggen kan wanneer jij dat wilt. Je geeft enkel je mailadres door en je krijgt direct toegang tot de beveiligde omgeving. Meestal ontvang je binnen enkele dagen een eerste contactverzoek. Of je kunt natuurlijk ook gewoon het gesprek openen met een berichtje van berichtenbaas.

4. Nieuwerelatie

Deze online date website specialiseert zich in het koppelen van Nederlandse mensen tussen de 40 en 65+. Het zijn vaak Nederlanders die net uit een relatie komen en behoefte hebben aan romantiek. Door het gebruik van een gratis account heb je toegang tot foto’s en profielen, zodat je potentiële partner een flirt of persoonlijk berichtje kunt sturen. 

Nieuwe Relatie controleert handmatig alle binnenkomende profielen. Ze verwijderen profielen met verdachte foto’s of personen die asociaal gedrag vertonen. Zo blijven de waardevolle singles achter, en krijgen de serieuze deelnemers een grotere kans op échte liefde.

Je kunt tevens daten per provincie. Dus stel je komt uit Groningen, dan hoef je niet naar Zeeland af te reizen. Nieuwe Relatie zoekt een liefdevolle date die bij jou in de buurt woont.

5. Novamora datingsite

Heb je eerder behoefte aan een date vol spanning en avontuur, in plaats van een vaste relatie? Dan voldoet Novamora misschien wel aan jouw wensen. Deze date website legt namelijk de focus op het verbinden van singles, koppels en iedereen die snakken naar intimiteit 

Natuurlijk heb je niet direct een seksdate te pakken, als je praat over een spannend afspraakje. Toch kun je als single, alleenstaande moeder Novamora goed gebruiken om contact te leggen. Zo leer je nieuwe mensen kennen, terwijl je bijvoorbeeld samen naar de sauna gaat. 

Zoek je toevallig een methode om tijdens een saunadate stress te ontladen? Novamore doet mee aan landelijke campagnes op Facebook waardoor het aantal betalende leden maandelijks groeit. Zodat je als gelukkige saunaliefhebber de kans vergroot op een passende match die jouw verlangens wilt delen.

6. Weetwiejedate

Weetwiejedate.nl biedt meerdere date-categorieën, zoals blind dates, chatgesprekken, internet dating en relatie. Je komt hier duizenden mensen tegen met dezelfde behoefte, zodat je binnen no-time een leuke partner vindt.

De website houdt iedereen onder een vergrootglas en voert dubbele controles uit om zo je veiligheid te garanderen. Op deze manier blijven je gegevens altijd in goede handen. Sta je eenmaal in het systeem, dan ben je vrij wel zeker van een veilige date-ervaring.

Je kunt gratis een profiel aanmaken op Weetwiejedat.nl. Als deze date website je bevalt, kun je uiteindelijk besluiten om over te stappen op een abonnement. Zo krijg je meer opties om in contact te komen met andere mensen.

7. EliteDating website

EliteDating legt de nadruk op singles die zoeken naar een romantische relatie. Het Nederlandse platform biedt een hoog succesratio en gratis persoonlijkheidstest. Je krijgt duidelijke voorlichting over de prijzen, abonnementen en voorwaarden. Zodat je als consument altijd weet waar je aan toe bent.

Je kunt 24 foto’s en één profielfoto uploaden. Let wel op dat je een afbeelding kiest die voldoet aan de regels van EliteDating.  Dus pornografische, kleinerende en discriminerende afbeeldingen zijn niet toegestaan.

Bovendien vinden maandelijks 2500 singles liefde via deze date website. Elite Dating is er heilig van overtuigd dat je partner moet passen binnen je lifestyle. Ongeveer 70% van alle leden heeft een universitaire studie afgerond en hebben een leeftijd van 30 of 65+.

8. Stedendating

Deze ontmoetingsplaats voor singles specialiseert zich in vriendschap, dating en serieuze relaties. Per dag nemen gemiddeld 450 deelnemers een nieuw account of abonnement, waardoor de datingsite behoort tot één van de beste in Nederland.

Op de website vind je een overzichtelijke lay-out, zodat je met één druk op de knop de lijst met nieuwe contacten kunt bekijken. Het Nederlandse bedrijf heeft aandacht voor de lokale vrijgezel. Ze bieden voor alle leeftijden een gratis account en richten zich vooral op singles uit de buurt.

Veel buitenlandse datingwebsites zijn nep. Deze operators hebben het vaak op je portemonnee gemunt. Bij Stedendating geloven ze in Fair play, transparantie en veiligheid. Je zult dus nooit met je mond vol tanden staan als je date met serieuze mensen.

9. Be2

Be2 beschouwd zichzelf als een betrouwbare online relatie bemiddelaar. Volgens het bedrijf is de basis voor serieuze relaties dat je weet met welke doeleinden je gaat online daten. Woon je in een afgelegen dorp of zit je veel in de auto? Ben je op zoek naar eenmalig plezier of ga je liever voor de lange termijn?

Deze date website stelt mensen aan elkaar voor en doet dat alleen als beide deelnemers ook daadwerkelijk bij elkaar passen. Door het gebruik van wetenschappelijke persoonlijkheidstest kunnen ze vrijgezellen sneller koppelen. Deze test geeft je een grotere kans op een krachtige relatie vol liefde en geluk.

10. Ondeugend daten

Ondeugend-Daten is van Nederlandse afkomst en legt de focus op zowel mannen als vrouwen die gesteld zijn op spanning en erotiek. Als je een eigen interpretatie geeft aan het woord ondeugend, zou je kunnen zeggen dat het de mate van seks is. Dankzij deze gedachte weet Ondeugend-Daten een breed publiek voor zich te winnen. 

Je kunt een gratis profiel aanmaken. Vervolgens ga je rust op zoek naar een leuke date die voldoet aan het opgegeven zoekprofiel. Meestal begin je met mailen om in je eigen tempo de ander te leren kennen.

Als je een berichtje verstuurt via Ondeugend-Daten.nl blijf je 100% anoniem. Je bepaalt zelf wanneer je gegevens openbaar maakt en of je toe bent aan een afspraakje.

Voeg wat extra spanning toe door elkaars libido te verhogen. Je sexappeal is een belangrijk onderdeel voor een geslaagde date.

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *